Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

pop art
pop art
Prvi webinar na temo POP ART uspešno izpeljan

Kulturno umetniško društvo Budna vas je pod vodstvom Elene Sigmund, prof.likovne pedagoginje in vodje Male akademije, v petek 24.4.2020 izvedlo prvi webinar na temo Pop art. To je umetniška smer osnovana na upodabljanju objektov masovne kulture in je usmerjena na zabavo, trgovanje ali prodajo in ne tako zelo na iskanje globine smisla.
V obdobju, ko nam korona virus in vsi ukrepi oblasti še vedno ne omogočajo življenja, kot smo ga bili vajeni, smo se tudi mi bili primorani umakniti na splet. Tema webinarja je bilo spoznavanje umetniške smeri Pop art. Elena Sigmund je v skoraj dve urnem predavanju predstavila izvor te umetniške smeri in njen razvoj, najpomembnejše svetovne avtorje in njihova najbolj znana dela. Dvajset poslušateljev, večinoma učencev Male akademije ter ostalih zainteresiranih, ki so se predhodno prijavili, je med potekom webinarja imelo tudi možnost postavljanja vprašanj.

Več o webinarju >>>

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šentjanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

pogled_iz_zvonika.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.