Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

Milena Bregar
Milena Bregar
Na Dnevih slovenskega turizma v Podčetrtku priznanje prejela Milena Š. Bregar

Pod pokroviteljstvom Turistične zveze Slovenije je v sklopu Dnevov slovenskega turizma v Podčetrtku potekalo tudi druženje vseh zvez, društev, gostincev ter vseh ostalih, ki se kakor koli ukvarjajo s turizmom. Bilo je zelo živahno in doživeto. Na to srečanje smo že nekaj let, odkar so opazili, da dobro delamo, povabljeni tudi člani TD Šentjanž.

Srečanje postaja tradicionalno; z željo, da se predstavi trenutno stanje v slovenskem turizmu in s poudarkom, da skupaj najdemo odgovore na odprta vprašanja, kako delovati v času zaostrenih gospodarskih razmer ter na jasnih vizijah in ciljih turističnih zvez in turističnih društev v prihodnosti. Namen posveta je nadaljevati tradicijo ter druženje vseh slovenskih turističnih delavcev.

Poleg družabnega dela posveta smo imeli tudi strokvno predavanje Mitje Verbajsa glede pravnih vidikov tržne dejavnosti v turističnih društvih.

Najlepše, kar smo lahko slišali od direktorja direktorata Marjana Hribarja, je gotovo to, da so prisluhnili glasu slovenskega turizma tudi naši ministri in so za leto 2014 namenili nekaj sredstev za sofinaciranje turističnim društvom.

Ob zaključku posveta je bila podelitev posebnih priznanj najbolj zaslužnim prostovoljnim delavcem v slovenskem turizmu. Da ima naše društvo jasno začrtano strategijo z dobrimi cilji, so že pred leti opazili na Turistični zvezi Slovenije in tudi letos smo na veliko presenečenje bili opaženi ter tudi imenovani. Vse promocije, ki jih prostovoljno opravljamo preko leta, so bile jasno pokazane in med najbolšimi prostovoljci je bila tudi naša članica Milena Š. Bregar, ki je nosilka in dobitnica slovenske turistične prostovoljke leta 2013. Mileni iskrene čestitke.

Cveta Jazbec

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

vinograd-jeseni.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.