Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

P1050550
P1050550
Na občnem zboru TD Šentjanž zaključili uspešno leto 2012 in potrdili nov mandat preizkušeni ekipi 

V petek, 22. februarja, smo se člani Turističnega društva Šentjanž zbrali na kmetiji Škoporc – Zavrl, kjer je potekal občni zbor. Čeprav samo društvo nima veliko članov, pa smo vsi izjemno dejavni in pridni. Predsednica društva, Petra Majcen, je poročala o letu, v katerem je društvu uspelo izvesti vse zastavljene cilje preteklega občnega zbora. Pri uresničevanju le-teh nas ni zaustavila niti kriza. Najbolj pa smo ponosni na projekt Popotnik – Posavske poti prijetnih doživetij, kjer je TD Šentjanž sodeloval kot enakovreden partner. Za društvo je bil to velik finančni zalogaj, a trdo delo je bilo poplačano, saj si je tematska pot Tk pav prislužila tudi Naj pot Posavja 2012.

Ker je bilo letošnje leto volilno, smo izvedli tudi volitve, a do korenitih sprememb ni prišlo. Ekipa, ki zaseda funkcije predsednice, tajnika in blagajnika ter celotni upravni odbor, so v tem mandatu upravičili svoja mesta, zato smo jim zaupali tudi nadaljnje delo. Plan za prihodnje leto je zopet spodbuden, kljub temu da časi niso ravno rožnati. Člani TD Šentjanž smo dokazali, da lahko pravi „team“ zmore vse, četudi z malo finančnih prilivov, za kar so nam čestitali tudi gostje ter poudarili, da smo lahko dober zgled drugim društvam.

V imenu TD Šentjanž je bilo Cveti Jazbec podeljeno tudi priznanje za trdo delo in preživete ure, ki jih je namenila za projekt Tk pav. Zahvala pa gre tudi predsednici, saj se tudi brez nje ne bi izpeljal ta projekt.

Večer je popestril Tonči Zavrl z igranjem na harmoniko, manjkalo pa ni niti petje. Zasnežene ceste in travniki, zakurjena peč, prijetna družba – prava zimska idila. Le kaj bi si lahko zaželeli še lepšega?

Vesna Perko

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spomenik_sredi_sentjanza.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.