Kažipot

  Iskanje

  Povabilo

  Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

  FB prijatelji

  IMG 0937
  IMG 0937
  Občni zbor PGD  Veliki Cirnik

  V soboto, 26. 1. 2019 , je potekal občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Veliki Cirnik. Predsednik, poveljnik in ostali predstavniki organov društva so domačim gasilcem in gostom iz sosednjih društev in gasilskih zvez predstavili delovanje društva za leto 2018.
  V preteklem letu se je na Velikem Cirniku veliko dogajalo. Obnovili smo spodnje prostore gasilskega doma. Tako kot vsako leto, smo več kot uspešno izpeljali 22. Gasilske igre brez meja, katerih se je udeležilo veliko tekmovalcev in gostov. Organizirali smo več vaj. Aktivno je bilo sodelovanje mladine, veseli smo, da smo sprejeli kar 17 pionirčkov. Štirje naši člani so opravili tečaj za gasilca. Udeleževali smo mnogih tekmovanj in ostalih aktivnosti v Gasilski zvezi Sevnica. Skozi celo leto smo skrbno skrbeli za gasilni dom in urejali okolico. Svoj prireditveni prostor smo odstopili tudi ostalim društvom KS Šentjanž. V decembru smo prebivalcem na območju društva razdelili koledarje in jim ob tej priložnosti zaželeli vse lepo v prihajajočem letu.
  Predstavili smo cilje, ki smo si jih zadali za leto 2019. Želimo povečati in urediti prireditveni prostor, ki bo namenjen tudi aktivnostim mladine. Vključevati želimo tudi starejše in se trudimo povezovati celotno vaško skupnost. Že nekaj mesecov prej bodo začele potekati priprave na naš osrednji dogodek, 23. Gasilske igre brez meja, ki bodo potekale 20. 7. 2019. Vsa finančna sredstva pa bomo varčevali za nakup vozila za gozdne požare.
  Občni zbor se je zaključil z pogostitvijo, ob dobri kapljici in zvokih harmonike.
  Z gasilskim pozdravom »na pomoč«,
  Gasilci PGD Veliki Cirnik

  temperatura

  Šentjanž

  Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

  Birna vas

  Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

  Slika v živo

  Šenthanž v živo

  LOGO I FEEL SLOVENIA

   

  logo TZS

   

  Logo QRA

  Lepote Šentjanža

  puslc_dolensjke.jpg

  www.sentjanz.si

  Copyright © 2019. Vse pravice pridržane.