Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na info@sentjanz.si ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

20160328 103636
20160328 103636
18. tradicionalni blagoslov motorjev v Mirni Peči

Motoristični klub MK Junci, smo se na Velikonočni ponedeljek, 28. 3. 2016  odpeljali na 18. tradicionalni blagoslov motorjev v Mirno Peč.
Kljub »kislemu« vremenu, nam je bilo le to naklonjeno brez ene kapljice dežja, vse do konca naše skupne vožnje. Zjutraj ob 8:30, smo se zbrali na avtobusni postaji v Šentjanžu in se nato odpeljali do naše naslednje postojanke, bencinske črpalke Deu v Mokronog, kjer smo se dobili še z ostalimi člani kluba. Pot nas je nato vodila do našega cilja, blagoslova v Mirni Peči. Po podatkih organizatorja se je zbralo več kot pet tisoč motorjev. Kasneje, po nekaj urnem druženju, občudovanju ostalih motorjev ter prejemu blagoslova, smo naredili še kratko turo do Trščine, kjer nam je član kluba pripravil pogostitev. Kljub božjemu blagoslovu, ki smo ga prejeli, pa  bomo s pomočjo PPP Novo mesto organizirali še varno vožnjo, saj moramo motoristi na cesti znati dobro poskrbeti zase, kajti nihče drug ne bo, temveč le mi sami. Vabljeni na varno vožnjo, 10.4.2016 ob 9. uri, v Krmelj, na parkirišče pred podjetje Armat!

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

razkosna_zelena_pokrajina._jpg.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.