Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC09147
DSC09147
Na Brunku ponovno izdelovali butarice

Sobota 19. marca 2016 se je prevesila v popoldan. Sonce je prijetno sijalo in vabilo v naravo. Na Brunku pri družini Skoporc-Zavrl so se pričeli zbirati udeleženci delavnic, ki jih je organizirala Kulturno, umetniška sekcija iz Kulturno umetniškega društva Budna vas.
Predsednica je vse prav lepo pozdravila in se jim zahvalila za udeležbo. Na mizah je bilo veliko različnega materiala za izdelavo butaric. Po navodilih in pomoči Magde Sigmund so spretne roke prisotnih ustvarjale butarice in nastali so prav lepi izdelki.
Silva Gorenjec je pokazala nekaj idej za izdelavo in uporabo rož iz volne ali kakšne druge vrvice. Med drugim jih lahko uporabimo za izdelavo voščilnic. Skoporčev ata nam je krajšal čas s svojo harmoniko. Delavnice smo zaključili s skupinskim fotografiranjem pred staroveško cerkvijo Svetih treh kraljev.
Najlepša hvala vsem članicam društva, ki so nabrale res veliko potrebnega materiala.
Za KUD Budna vas Magda Sigmund

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

spominsko_obelezje_v_murncah.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.