Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

KUDBudnaVas
KUDBudnaVas
Zahvala KUD Budna vas za sodelovanje v 2015

- Zahvaljujemo se vsem članom za delovanje, nastope, razstave in pogostitve ob prireditvah. 

- Zahvalit se želimo vsem obiskovalcem za obisk prireditev njihove prostovoljne prispevke in podporo.

- Zahvaljujemo se tudi vsem, ki so nam kakorkoli pomagali pri delovanju in organizaciji prireditev finančno, materialno in organizacijsko:

- Občini Sevnica  in županu gospodu Srečku Ocvirku ter Krajevni skupnosti Šentjanž za finančno podporo.

- JSKD Sevnica, ZKD Sevnica, KŠTM Sevnica in  Osnovni šoli Milana Majcna Šentjanž  za pomoč pri obveščanju o naših prireditvah. 

- Gostilni Repovž Šentjanž za donacije v materialu.

- AKŽ Budna vas, društvu vinogradnikov Šentjanž, Društvu ljubiteljev in rejcev konj Šentjanž, Turističnemu društvu Šentjanž, Kulturnemu društvu Milan Majcen Šentjanž, Prehrani Javor,  Mileni Bregar in Dušanki Skopors-Zavrl za pogostitve. 

- KS Šentjanž, gradu Sevnica, gospodu župniku Miru Berglju iz Radeč, CAFFE galeriji Radeče, knjižnici Sevnica, zakoncema Bregar Hince, družini Skoporc-Zavrl z Brunka, družini Musar iz Šentjanža, družini Vozelj iz Budne vasi ,  Mariji Oven Žebnik , EFART ateljeju iz Budne vasi in družini Zupan iz Kladaj za uporabo prostorov za vaje, sestanke, delavnice in prireditve.

- PGD Šentjanž za uporabo njihovih miz in za prevoze, njihovemu članu Janezu Repovž pa za srečno in varno vožnjo.

- Turističnemu društvu Šentjanž, ustvarjalcem Šentjanž. si in Jožetu Pucu, Šentjanškemu glasu, Posavskemu obzorniku in Smilji Radi, Lokalno. si in studiu D, Grajskim novicam, Dolenjskemu listu, Na dlani. si, ePosavje .si, Moja občina.si in Sevnica vredno ogleda za objave napovednikov prireditev in člankov.

M.S.

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

sentjanz_center.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.