Iskanje

Povabilo

Vse, ki organizirate dogodke ali ste na njih bili, vabimo k sodelovanju pri oblikovanju Šentjanž.si. Svoje prispevke in fotografije pošljete na jozkopuc66@gmail.com ali petri.majcen@siol.net in z veseljem jih bomo objavili. Hvala.

FB prijatelji

DSC07809
DSC07809
Otroci ustvarjali v zavetju gozda

Sonce je prijetno grelo in radostnih obrazov so se zbirali otroci v Musarjevem gozdu na likovne delavnice, najmlajši so s seboj pripeljali tudi pomočnike. Delavnice je v soboto 28. Junija popoldan pripravila likovna sekcija ART lipa iz Kulturno umetniškega društva Budna vas. Letos so potekale malo drugače, ker jih zaradi porodniškega dopusta ni vodila Elena Sigmund. To nalogo so sprejele in uspešno izvedle članice likovne sekcije Mojca Musar in Marija Oven pod vodstvom Gordane Dobriha. Po pozdravu predsednice društva so se razdelili v dve skupini. Starejši so se poizkusili v malo bolj zahtevni tehniki, mlajši pa v manj zahtevni. Vsi pa so se veslo poigravali z barvami. Ustvarili so kar prava umetniška dela, ki jih je bilo potrebno tudi posušiti. Po končanem ustvarjanju smo se še fotografirali za spomin. Bogatejši za nova spoznanja in znanja so se pozno popoldne otroci zadovoljnih obrazov poslovili od mentoric in zaželeli, da se drugo leto delavnice zopet ponovijo.

Za izvedbo delavnic se najlepše zahvaljujemo Musarjevi družini, ki nam je zopet dala na voljo svoj prostor, kjer smo se že kar udomačili. Zahvala pa gre tudi PGD Šentjanž, ki je posodilo mize in klopi, občini Sevnica, gostilni Repovž in seveda vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi.

Za Kulturno umetniško društvo Budna vas predsednica

Magda Sigmund

temperatura

Šentjanž

Trenutna temperatura zraka v Šentjanžu

Birna vas

Trenutna temperatura zraka v Birni vasi pri Šentjanžu

Slika v živo

Šenthanž v živo

LOGO I FEEL SLOVENIA

 

logo TZS

 

Logo QRA

Lepote Šentjanža

puslc_dolensjke.jpg

www.sentjanz.si

Copyright © 2020. Vse pravice pridržane.